středa 2. dubna 2014

Otisk MV na blogu akrylem.blogspot.cz

Je to již nějaký čas, kdy kluci na blogu Massive Voodoo vyhlásili soutěžo o nejlepší razítko/otisk čehokoli, co by šlo použít na podstavci. Také jsem jim něco poslal, ale proto na  to neupozorňuji. Všiml jsem si, že mnoho modelářů, případně vůbec kdokoli, kdo něco vytváří, se dost často nedívá na výslednou práci jako na celek. Díky tomu není vůbec problém vidět perfektně postavený model, ale bez podstavce. Ano, pravda je ta, že pokud by se někdo účastnil 'bodovacé soutěže', pak by autor byl naopak bit, pokud by podstavec udělal a model k němu napevno přidělal, protože nehodnotí se podstavec, zato podvozek naopak ano. Jinak je však podle mého podstavec naopak udělat. A dát si na něm záležet. Právě k tomu mohou dopomoci i nápady, které Roman (aka jar) umístil do příspěvku věnovanému právě razítkům. Odkaz na příspěvek:  Can you stamp it?

Z mého pohledu se zkrátka jedná o vynikající nápad, jak přispět k co nejlepším figurkám. K těm přece podstavce jednoznačně patří, ne?



Massive Voodoo's competiton dedicated to making bases for our miniatures is in the final round. I think it's very good idea and it helps us to improve our bases. So don't miss all entries here. Well, you can find my own entry there, too, but that's all. If you are looking for some new (good !) ideas for improving your base, look at it!

Žádné komentáře:

Okomentovat