úterý 29. dubna 2014

Na stole... / WIP

Předně chci poděkovat všem, kteří v anketě hlasovali. Pokud ne, ještě to můete napravit :-). Myšleno to je zcela vážně. Zatím to tedy vypadá, že vyyhraje Fire Warrior. Proto jsem již pustil do výroby jejich pulsní pušky (II.).  Mimochodem zatím to tedy vypadá jako ruční pila, ale to se nenechte zmást. Je bez pažby. Navíc vedle figurky panoše ve velikosti 54 mm vypadá jako prkno. To tedy vypadá i tak. Opravdu moc bych chtěl poděkovat Persimu za přeměření této pušky u figurky 28 mm od GW. Bez toho bych se tak daleko nedostal. Mimochodem 'Etherala' udělám pak.

To třetí je něco, co si dělám víceméně pro radost. Zatím nechci říkat, co to má být, ale tohle je zatím hrubá kostra. Velmi hrubá kostra. Ve výsledku by to měla být celá figurka na členitém podstavci.


Tau Pulse Rifle (II) is something I would never be able to make without help - Persi has measured all sizes of the small one he has in his 28mm GW miniature. Well, it looks you want me make the Tau Warrior. That's why I'm working the rifle. But don't worry - I will make the Etheral anyway. 

#I is the (primed) 54mm XIV century Squire by M Model and #III  is something I'm sculpting for my  joy.

Žádné komentáře:

Okomentovat