pondělí 23. června 2014

Gellso maluje Brandiho (Gellso paints Brandi)

Fregatní kapitán Albrecht Brandi je další bustou od offa, kterou namaloval Gellso 'Gellatly' Grant produkovanou firmou Mitches Military Models (MMM). 

Mám opravdu radost - byť bez uzardění přiznávám, že ještě větší radost bych měl, kdybych se k té bustě jako první dostal já :-) - ukázat na blogu perfektně vyvedenou malbu. Navíc pomocí médií, které já sám mám rád - totiž akryly a inky. Grant tedy navíc používá i oleje, jenže to však rozhodně není sebemenší důvod výsledek jakkoli umenšovat. Naopak. Zkrátka kdo umí, umí. Doufám, že fregatní kapitán Brandi se vám bude líbit stejně jako mně. 

U-boot commander Albrecht Brandi is another bust sculpted by offo and painted with acrylics, inks and oils by Gellso 'Gellatly' Grant.  I hope you will like this great Grant's work as I do. This bust is produced by Mithces Military Models (MMM). What I really like is expression on Brandi's face. For the very first I just said 'Ohh s#*t, I wanna paint this lovely bust as the first man on Earth :-). When watched it carefully I just had to say something like: 'Well, it's a great sculpting and painting! Thank you Grant and Palo'.

 

2 komentáře: