středa 26. června 2013

Skřet VI. - módní doplňky

Nevím, jak si stojí takový skřet a móda. Ovšem nedal bych mnoho za to, že průměrný skřet rozumí módě stejně jako průměrná módní expertka přes módu každé druhé komerční televizní stanici. Právě na to jsem myslel, když jsem přemýšlel, jak bustu skřeta ještě vylepšit. Abych si to i vyzkoušel, tak jsem si z kousku měděného drátku udělal čtyři kroužky, které měly nahradit zdobené náušnice a kroužek do nosu. Stejně tak jsem si z kousku měděného drátku udělal i základ pro vyčesané vlasy na zátylku. 

Nevím, co má ve světě skřetů znamenat počet náušnic v uchu. Věřím však, že nějaký význam to určitě má. Stejně jako tetování. Jenže abych na to přišel, mám dost času, protože než se k malování dostanu. Pokud tedy vůbec. Je totiž možné, že skřeta buď nechám odlít (nevím kde), nebo ho zkrátka prodám (nevím komu). Z toho důvodu jsem mu ale vytrhl jeho jediný zub, protože mám za to, že bude lepší, pokud ho mít nebude, resp. se bude dolepovat zvlášť. V nouzi nejvyšší skončí po dohotovení skřet tam, kde mě všechny další projekty, které posloužily svému účelu, tedy vyzkoušení nějaké nové techniky. Výhodu pro skřeta to má jedinou - nebude tam sám. 

Vám jsem pak místo zdlouhavého popisování připravil takovou menší cestu po skřetově těle. Tedy takovou 'Le Tour de Goblin 2013'.


5 komentářů:

  1. Ta je v šuplíčku skoro hotová. Ale protože odlít nejde, tak tam tak leží a leží...

    OdpovědětVymazat
  2. A co myslíš, že má znamenat: '...Když to bude schváleno, vydáme se příště do radioaktivních bažin...'? A jelikož to schváleno bylo...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě třeba docela dost v poslední době začaly bavit dámské peněženky a to hlavně z toho důvodu, že jsem si našla jeden hrozně zajímavej web, kde toho mají fakt spoustu a je tak z čeho vybírat... Takže jsem si stanovila úplně nové řešení mých outfitů i tak, aby mi ladily s peněženkou :-)

    OdpovědětVymazat