sobota 23. července 2016

SoC - Peklo v zákopech (Hell in Treches)

Ahoj všem. Jestli to je vůbec možně něco přivolat, tak se mi to podařilo. Ne, výhra v loterii to bohužel nebyla, ale angína ze zablokovanou krční páteří ano. Prostě ten anoncovaný chaos. Takže pokud jste si říkali, že nic nedělám, tak to byla pravda. Zkrátka to nešlo. Ale teď už to snad bude lepší. Navíc díky Borkovi to tu na léto neusnulo. Spíše naopak.Za to jsem moc rád.

Abyste ale neřekli, že všechno nechávám na něm, tak všechno ne. Sculpting tedy momentálně ano, ale zato si pro vás chystám novinku, o které jsem už dlouho přemýšlel. Poslední dobou i nahlas. Ono když nemůžete nic moc jiného dělat, tak aspoň koukáte z okna, případně do stropu, a přemýšlíte. Dost často o úplných kravinách, jenže čas od času probleskne nějaký ten nápad. A tím nápadem bylo vytvoření PDFka, něco jako Krok za krokem (Step-by-Step; SBS). Je to tedy pěkně zdlouhavá práce, chvílemi i otravná, ale snad se povede tak, jak doufám. Zatím tedy ano. Hlavní však je, aby se vám to líbilo. Podle toho, jak to dopadne, se uvidí, jestli v tom budu pokračovat, nebo tedy ne. Rozhodně to nebude u všeho, ale když už, tak bych rád, aby to byl jakýsi souhrn. Něco jako kuchařka. A hlavně spousta fotek. 

Mělo to být překvapení, jenže opravdu jsem už dlouho (nedobrovolně) mlčel. Jako první bude již oznámená figurka britského Tomíka z první světové války. Plastová figurka od firmy Tamiya v měřítku 1/35. Včetně podstavce 'samo-domo' plus dodělání řemenů na figurce. 

Podstavec už je hotový, figurka rozmalovaná. A abyste mi věřili, tak pro začátek fotka právě toho podstavce. Jo a rád bych, aby byl v PDFku text česky i anglicky (nebo aby se to tedy angličtině co nejvíce blížilo :-). 



Žádné komentáře:

Okomentovat