pátek 22. července 2016

Figurky , vinětky a diorámy - Kapitola 2 - část první je na cestě / Figures, Vignettes and Dioramas - Chapter 2 - part one is on the way.




 !!!This post is in the Czech language only.
To translate you should use an integrated google
translator in this page. You can find it in the right column above!!!


Obsah zveřejněných i  připravovaných  dílů tohoto seriálu najdete zde

Nový díl v úterý 26.7. v 19:00 SELČ

   Ahoj, 

    zdravím všechny, kteří sledují náš seriál o miniaturním sochařství.

   Počínaje příštím úterkem začíná série článků, které budou předcházet samotným kapitolám o skulptingu. Jde o kapitoly, které by mnozí z vás jistě rádi přeskočili a vrhnuli se raději rovnou na to, co se zdá být (a jistě také je) tím nejpodstatnějším, tedy na samotný skulpting. Jak už jsem ale dříve naznačil, tyto stěžejní kapitoly potřebují čas, takže mi příspěvky o nástrojích a materiálech dají prostor pro řádnou plnohodnotnou přípravu. Navíc to vůbec neznamená, že by následující kapitoly o nástrojích a materiálech snad byly nedůležité, nebo že bych je nějak odbyl. Tak to rozhodně ne.

   V první části druhé kapitoly Vám představím nástroje, které se mi v práci osvědčily a pro ty největší nadšence, kteří neváhají lehce (?) pustit svému bankovnímu účtu žilou, pro ty pak zveřejním i odkazy na patřičné e-shopy.

   No a pro ty z vás, kteří už se třeba nějaký ten čas skulptingem zabývají a jsou vybavení vším potřebným (a tyhle kapitoly možná odzývají)  je tu projekt Pieta (jehož úvod jsme zveřejnili předevčírem), který odstartuje příští čtvrtek. Abychom si ty prázdniny přece jen  zpestřili  nějakým tím skulptingem :) .

   Užívejte letních dnů a když to půjde, zabavte se třeba u Fima nebo Magic Sculpu. Mějte se a ahoj příští úterý :)

      Cheers Borek



Žádné komentáře:

Okomentovat