úterý 2. srpna 2016

Průvodce světem plastikového modeláře 3 - Bojová technika



V pořadí třetí díl knižní série o plastikovém modelářství je věnován bojové technice. na více než 125 stranách je hodně informací, které ocení nejen začátečníci, ale i ti, kteří již nějaký ten pátek staví modely. A jelikož je zde hodně stran věnováno použití stříkacích pistolí, práce s lepty, pigmenty... ocení tuto publikaci i ti, kdo nestaví plastikové modely, ale třeba 'jen' figurky, pracují s airbrushem... 

Zárukou kvality jsou sami autoři - hlavně Marian 'Síra' Bunc, ale i Vítek 'Vrog' Přívratský a 'otec' knižní série Jakub 'Kubrt' Vilingr. Aby měla podobná publikace v dnešní době smysl, je samozřejmě nutné, aby v ní byly i kvalitní fotografie. Jsou :-). 

Stejně jako u malování figurek platí, že ne na vše jsou daná jasná pravidla a  když nějaký postup funguje, není proto nutné ho měnit, platí to samé i u plastikového modelování. Jenže zároveň je nutné ta pravidla znát, abychom věděli, zda má smysl je porušit. Právě v této knize jich hodně najdete. Za sebe proto mohu tuto knihu doporučit. 

Kde koupit:  Bux.cz
Vydavatel: ifpp.cz






Žádné komentáře:

Okomentovat