pátek 3. ledna 2014

Domorodec - hotovo

Snad se líbí. Když to mám shrnout, tak figurka to je opravdu zajímavá. Nejen svým námětem. Někdo na ní určitě ocení to, že to vážně není nějaký voják, nájemný zabiják... Ten oštěp má sice také proto, že zabíjí, jenže jen proto, že má hlad. Je to první taková figurka, kterou jsem maloval. Navíc po zkušenostech s Anubisem velmi rychle - což mě osobně také potěšilo. Mimochodem Anubis je již také hotový. Fotky sem dám až co budu vědět, že poštou dorazil. Přeci jen bych rád, aby ho majitel viděl první.

To pro domorodce neplatí, protože je to komerční figurka, kterou jsem maloval pro autora. Nevím, jestli namalovanou figurku nějak využije, ale byl bych rád, kdyby vás přiměla k tomu, abyste si ji také namalovali. Stojí za to. 

Stránky výrobce/eshop: EVIL Miniatures



I was very pleased to have an opportunity to paint this figure. Native hunter was something very different from all those soldiers, fantasy killers, witches etc.. I hope you like it and you paint one for yourselves, too. It's even good to show others that painting miniatures is realy real hobby, isn't it?

EWhere to buy it: EVIL Miniatures

Žádné komentáře:

Okomentovat