čtvrtek 18. října 2012

Soutěže na Slovensku

Konec října s sebou přinese nejen přicházející zimu, ale také modelářské soutěže, kde vedle toho, že můžete výhodně sehnat to, co právě k modelům potřebujete, budou i workshopy. To je konečně ten pravý důvod, proč vás na to upozorňuji. 

První soutěží je “Cena primátora města Nitra“ XVIII. ročník. Součástí této soutěže bude totiž (nejen) workshop Pavla „Offo“ Ovečku zaměřený na „Sculpting figurek a bust“. Offa z mého blogu určitě znáte, takže nemyslím, že je potřeba ho více představovat. Jeho práce konečně mluví za něj.







___________________________________________________________

Aby toho však nebylo málo - někdy i jednou je mnoho, jindy (jako v tomto případě) je opakování matkou moudrosti. Navíc opakování není ten nejlepší výraz, jaký bych mohl použít, ovšem lepší mě nenapadá. Ve sculptingu to pak platí dvojnásob. 

Tedy další Paĺův workshop můžete vidět na soutěži Verigo Cup, Banská Bystrica. Navíc zde uvidíte i malování figurek akrylem v podání Mariana Hodase. Jednoho z mých oblíbený malířů figurek. Platí o něm to samé, co o Offovi. Tedy:

Vertigo Cup: 

  • Marian Hodas – malování figurek akrylem
  •  P.Ovečka "offo" Sculpting figurek a bust   

A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, tak ještě jednu mám. Ta souvisí s tím, že se blíží zima. A to vedle nepříjemností jako je hrabání chodníku s sebou přináší i to, že lidé jsou doma a mají čas na své koníčky. Takže například u Offa to znamená, že bude mít čas na sculpting. A my všichni, kdo ho nepotkáme na soutěži, uvidíme jeho práci na tomto blogu. Tedy jelikož nikdy nic není jisté, tak to berte s pravděpodobností 99,9%. A to mi přijde jako dobrá zpráva, ne?

Žádné komentáře:

Okomentovat