čtvrtek 26. července 2012

Rytíř - štít

Jediné, co u štítu ještě chci dodělat, je jeho větší zašpinění. Ale nijak moc. Musím se přiznat, že jsem ho udělal dost - alespoň doufám - poškozený. Shodou okolností to bylo tak, že jsem již přilepil rytíři na záda a pak jsem si začal prohlížet, co je nového na mým oblíbených blozích. 


Lehce mi poklesla spodní čelist, když jsem si prohlížel špičkově namalovaný štít na blogu Twisted Brushes. Trhat již přilepený štít se mi nechtělo - má-li upadnout, upadne, já mu pomáhat nebudu - tak jsem na něj alespoň přidal další poškození a žlutý kříž jsem více 'oloupal'.  



Ještě tedy chybí ten prach. Ten udělám pomocí pigmentů. Již teď ale vím, že tomu, co předvedla Marta, se to při mé nejlepší vůli nevyrovná.  Jenže na druhou stranu není ani trochu škoda, když mě porazí někdo, kdo je prostě lepší, ne? ;-)


2 komentáře:

  1. The shield is looking good already:D My only advice would be that you could introduce a bit more colour variation to the reds. Check these shields on Pegaso's Viking:
    http://www.coolminiornot.com/287838?browseid=2292545
    http://www.pegasomodels.com/image_view.asp?id=812&img=3

    Especially the second one, red and white. Check out how the white-ish spots make it look all worn out and the dark ones - are emulating dirt and probably old blood. Because the surface on the top of the shield is mostly leather (at least I think it is) you could go beige/bleached bone in the highlights to make it look like a leather showing through.

    cheers
    'eM

    OdpovědětVymazat
  2. You are right. The white spots made it right as I want it to look like. I'll try it. Thanks for advice.

    OdpovědětVymazat