sobota 3. září 2016

Figurky , vinětky a diorámy - Kapitola 3 - část třetí přichází .../ Figures, Vignettes and Dioramas - Chapter 3 - part three coming...






!!!This post is in the Czech language only.
To translate you should use an integrated google
translator in this page. You can find it in the right column above!!!

Obsah zveřejněných i  připravovaných  dílů  seriálu najdete zde

Ahoj. Jsem tu zas. Po včerejší Pietě, která je spíš takovým odpočinkovým dílem, přicházím s teaserem na poslední část třetí kapitoly seriálu o skulptingu, v níž se dostaneme k vyhlazování a finální povrchové úpravě skulptů. Když už jsem se ale zmínil o Pietě, ta se příští týden vrátí ke svému obvyklému času, čekejte ji tedy ve čtvrtek  tradičně v 19,00. Snad mi ty termíny teď už budou vycházet.

   Nyní už ale k příští části seriálu, který se také vrátí do původního času a dne. Další náš díl čekejte v úterý 6.9. v 19:00. A pokud se zase trochu zdržím, doufám, že budete mít pochopení.

   Vyhlazování je taková pro mne celkem nová záležitost, tedy nová přinejmenším v oblasti použitých materiálů u polyuretanů.  Popovídáme si o tom, jak se liší vyhlazování u epoxidů a polyuretanů, koukneme na možnosti a alternativy a předvedeme si to jak na minulém zkušebním skulptu nohou, tak na nových zkušebních torzech. Ukážu vám třeba jak vyhladit záhyby na dračí, případně sloní kůži.

   Takže všem přeji krásný víkend a setkáme se tu v úterý u seriálu a ve čtvrtek u Piety, v níž se už dostaneme na startovní čáru polymerového skulptingu.


      Cheers Borek

Žádné komentáře:

Okomentovat