středa 25. dubna 2012

Projekt X - odhalení

Projekt X má být Medúza. A jelikož bych ji rád nechal odlít - potřebuji minimálně jednu kopii - tak musím udělat rozdělení rukou někde v oblasti půlky kosti pažní , resp. to, aby šly ty ruce pak dobře odlít.
Tu kopii bych rád pro Dittmana, který mi poslal námět. U něj bohužel neznám autora, takže pokud by se mi podařilo bustu nechat rozumně (ne za nějaké velké peníze) odlít, bylo by to jen pár kusů, tak na pokrytí nákladů. Aby to nebyla komerce. Tedy zatím ani nevím o tom, že by ji někdo vůbec chtěl :-))).


Ten námět je takový, jaký je. Ovšem přišlo mi to docela vtipné. A opravdu jde o to, aby ta ňadra byla větší než malá... To se omlouvám všem feministkám. Proti nim to ale mířeno z mé strany opravdu nebylo. Stejně se z toho, kdo se na ní koukne, stane kus šutru.

3 komentáře:

  1. No já osobně se zasmál. Víc než prsa mi přijde důležitější ten roztomilý nevinný výraz. Nebo ho spíš plánuješ tvrdý až nekompromisní? No a já osobně nějakou bustu plánuji. Třeba to bude zrovna ta tvoje. :) Přeji hodně chuti do práce.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky, snad se podaří odlít a já si to budu pamatovat ;-). Martin

    OdpovědětVymazat