pondělí 1. dubna 2013

Příšerka z Milliputu III. - podvozek

Vedle toho, že se začíná vyjasňovat kolem pilota k příšerce - pilot bude, navíc to bude goblin. Díky za reakce a nápovědu. 

Tak vedle toho jsem si i řekl, že by bylo dobré nějak zvýraznit břicho příšery. A jelikož to má být potvora, která jen žere a ... no tak jsem si zkrátka řekl, že musím udělat jednak vyústění trávícího systému (mimochodem velmi krátkého, musí zkrátka hodně a hodně žrát).   

A protože určitě žere i to, co se nehýbe, tak jsem si řekl, že musí schramstnout i to, co je nějak škodlivé a dietologové by to rozhodně nedoporučili. Příšerce to tedy neublíží tak, že by ji to zabilo, ale někde na těle se to nějak projeví. Buď takovou tou zdravou lesní barvou - tedy odstíny červené, zelené, žluté a hnědé.. Snad i trochu fialové... Jenže zatím je k malování daleko. Pokud se k němu tedy vůbec někdy dostanu. 

Co však mohu a musím udělat již teď, je upravit břicho příšerky. Tedy udělat nějaké ty boláky a vůbec nemocnou pokožku. Přeci jen je otázka, zda je příšerka šílená z toho, že viděla svůj odraz, když běžela přes potůček, nebo je magor z toho jídla.



PS: Nepochybuji o tom, že kdyby to šlo, sežere i dietologa. Jenže to na tento blog již nepatří.

Žádné komentáře:

Okomentovat