čtvrtek 15. září 2011

Mold Maker aneb Vytváříme kopie takřka čehokoli.

Musím se vám přiznat, že jsem si původně ani nemyslel, že by si tento blog četl. Vypadá to ale, že jsem se spletl. Tedy snad a snad u toho i zůstane. Budu se muset snažit. Každopádně první vlaštovkou je to, že jsem po dohodě s majitelem firmy Decodance získal k otestování hmotu Sculpey Mold Maker, která se zároveň používá i jako změkčovač polymerové hmoty Sculpey. V historicky krátké době recenzi přidám na stránky svého blogu.


Rád bych zdůraznil, že můj (veskrze pozitivní, to klidně mohu již říci) vztah k Super Sculpey vznikl z toho, že jsem se na modelfóru zeptal hell_knighta (že je to Saša Bilibov jsem tenkrát netušil), jestli by mi nemohl Super Sculpey sehnat. Mohl, navíc mi dal odkaz na firmu, která v ČR (nejen) Super Sculpey prodává.

Ale dost slov. Jdu testovat...

Zatím jen okopírovaný text ze stránek prodejce:

Mold Maker ® je určený k vytváření rychlých, a přitom trvalých otisků nebo forem. Můžete ho použít k otisknutí vašich oblíbených výtvorů, mincí, knoflíků nebo jiných reliéfů. Mold Maker ® je ideální pro opravy obrazových rámů nebo soch. Je dostatečně měkký, aby posloužil k otisknutí i obtížných detailů. Mold Maker ® je rovněž vynikající jako kondicionér a změkčovač polymerových modelín Sculpey. Jednoduše vezměte malý kousek Mold Makeru, vhněťte ho do polymerové hmoty a pečlivě promíchejte. Případně přidejte další množství Mold Makeru, abyste dosáhli očekávané konzistence.




1 komentář:

  1. Tak na ten Molder jsem také velmi zvědavý, těšim se na recenzi.

    OdpovědětVymazat