sobota 2. května 2015

New Citadel Brush Set aneb Nakupujeme štětce

Novinka firmy Games Workshop / Citadel přichází v době, kdy na trhu je veliký výběr štětců rozličných tvarů a druhů od štětce syntetické (umělý vlas), až po štětce ze sobolích štětinek. V tomto směru tedy tyto štětce nic nového nepřináší. Zmínka u některých o tom, že jsou 'hand made' také podle mých zkušeností nic neznamená, protože i tak je nejlepší si štětec vybrat osobně a před koupí si ho prohlédnout. 

Jak je již u firmy GW zvykem, nabízí i tyto štětce za vysokou cenu. Opravdu nevím, v čem jsou tyto štětce lepší než jiné. Pokud bych měl zůstat u štětců od firmy, která vyrábí potřeby pro hráče stolních her, sáhl bych raději po štětcích od firmy Army Painter, které jsou levnější a přitom také dostatečně kvalitní. V případě štětce Psycho od firmy Army Painter bych se pak raději porozhlédl například ve výtvarných potřebách po jiném štětci.  

Hlavní (a jedinou) radou pak je, že štětce je nejlepší kupovat osobně. Není-li to z nějakého důvodu možné, nechte si štětce koupit od někoho, komu důvěřujete, či alespoň do zprávy pro příjemce objednávky (pokud kupujete štětce v nějakém e-shopu) uveďte, že je bezpodmínečně nutné, aby štětec měl špíčku a nebyl nijak poškozený.

Nové štětce Citadel

4/10

Žádné komentáře:

Okomentovat