pátek 27. září 2024

Výborná nabídka zdarma pro váš 3D tisk - Loot Studios Free Minipack

 Jak jíž alespoň z tohoto blogu víte, pokud máte doma 3D tiskárnu, můžete si soubory s tisknutelnými věcmi (to mohou být nejen figurky, ale modely, kopie mincí... vlastně čehokoli) sami udělat. no nebo si je zkrátka stáhnete. Mezi veřejností je stále poměrně značná část lidí, kteří mají za to, že je vše kradené. Jenže ono tomu tak skutečně není. Když pominu skutečnost, že si je můžete koupit za zajímavou cenu (viz. třeba čarodějnice, kterou jsem zde nedávno ukazoval) (zde jen varování - rozhodně ne první e-shop, kde na soubor, který se vám líbí, rozhodně nemusí být ten nejlevnější, rozdíly mohou být někdy až násobné a přitom jde z povahy věci - je to digitální kopie - o naprosto stejnou věc. Tak jsou poměrně časté i jednorázové akce, kdy autor poskytne výraznou slevu v trvání několika dní, či figurku poskytne zcela zdarma. Tedy pro vás zdarma. Pro výrobce to mám pak tu výhodu, že se mu taková nabídka násobně vrátí, protože vy si prohlédnete jeho nabídku a je takřka jisté, že se vám zalíbí něco dalšího, co už není ve slevě. Pokud však chcete tisk jen vyzkoušet, případně nechcete stavět celou armádu, stačí vám to, co je v nabídce. A právě s takovou nabídkou přichází v těchto dnech firma známá svými 3D miniaturami - firma Loot Studios. 

Jak stahovat:

1) Otevřete si odkaz na stažení, který nalkeznete ve videu na YouTube: VIDEO LOOT STUDIOS

2) Po klenutí na odkaz u videa,

3) Budete přesměrování na stránky lootstudios.com, kde po klepnutí na tlačítko 

 budete přesměrováni na stránku, kde vyplníte svůj e-mail (kam vám bude zaslán odkaz na stažení). Na této stránce vyplníte své jméno a již zmíněnou e-mailovou adresu (Já vyplňuji své pravé jméno a adresu, ale není to povinnost. Ovšem protože tam již mám účet, využívám ten, rsp. již známou adresu. Zodpovíte dvě krátké otázky. Zda máte 3D tiskárnu a jakou. Opět nemusíte uvádět pravdu, ale proč ne. A jaký je váš vztah k figurkám. Zda hrajete hry, sbíráte je malujete, je to pro vás dekorace, či zda k figurkám žádný vztah nemáte. 

4) Jakmile toto vše uděláte - je to velmi rychlé - tak si již budete moci vybrat, jakou figurku a v jaké velikosti chcete a stáhnete ji. Zde pamatujte na to, že při změně velikosti, kterou můžete provádět v krájecím softwaru (sliceru), detaily při velké zmenšení mizí a naopak při zvětšení malých objektů se neobjevují. Tedy pokud nezmenšujete/nezvětšujete  třeba kostku. Tak totiž žádný detail není. Nabízené velikosti jsou 32 mm a 75 mm. Doporučuji si stáhnout nejraději obě možnosti. U figurek jsou totiž i podpěry (supports), které se liší, protože figurka hmotnost figurky se liší podle její velikosti.



5) Na závěr se ve sliceru, třeba Halot boxu můžete podívat, jak figurka vypadá.

========================================================

 

Co ve Free Mini Packu od Loot Studios najdete.

 




Musíte mít průhledný resin. Což ale víte. Skládá se ze čtyř částí.

2024 (c) všechny fotografie: LootStudios.com, není-li uvedeno jinak 






 

Žádné komentáře:

Okomentovat