neděle 30. června 2019

Baba Yaga od Evil Miniatures

Babu Jagu zná nepochybně každý. Tedy z nás, Slovanů. Přesto kdyby náhodou ne, tak když řeknu ježibaba, budete všichni vědět, o kom je řeč. Přestože je svým způsobem doma v ruských bylinách. Jenže i jinde ve světě mají své baby Jagy, tedy čarodějnice. Jen jim říkají jinak, ovšem vždy jde o odpudivou babici. No a co lepšího si mohl Vlado Turek (evil miniatures) vybrat jako svou prvotinu, se kterou vyrazí do světa. Nebo tak nějak. Již v minulosti jsem svým způsobem naznačoval, že se vrhnl na 3-D.  A právě touto technologií je udělána tato dáma. Můžete si ji pořídit jak vytisknutou ve 3-D, tak jako datový soubor a vytisknout si ji sami. Sculptoři pak však nebudou mít co žrát (budou, ovšem jelikož se v poslední době brnká na city, také jsem si brnkl). Volba je zkrátka na vás. Tak do toho, opravdu se povedla.

Everyone knows Baba-Yaga, right? She's probably got her origin in Russian folklore. She makes mageic, cooks and eats her victims, especially children. She uses to have two or even three sisters (have played the Witcher 3? No?! You should.). They live in a forest, ih their log cabin with birds’ legs. Fence around it is topped with human skulls. Baba-Yaga can ride through the air.

I thnik that's why Vlado Turek (evil miniatures) chose this character to be the very first one to be offer in his new line 3D sculpted miniatures. You can choose between printed one or you can buy a file and print it yourselves. It is a great piece for every collection. No matter if you are a fantasy fan or you just wanna have something cool in you collection.





Summary

Baba Yaga (busta)
 
Vlado Turek - Evil miniatures
Měřítko / scale : 1/9
Celková výška i s podstavcem / height including base : 80mm
Tištěno na / Printed with: Anycubic Photon
Cena STL soubor / price for the STL file: $3.99
Cena 3D výtisk / price for 3D printed piece: po domluvě / by appointment
Materiál / stuff : Ameralabs AMD3 resin
Kde koupit STL soubor / Where to buy the STL file :  https://www.myminifactory.com/object/3d-print-baba-yaga-95540
Kde koupit 3D výtisk / Where to buy 3D printed piece: evil.miniatures<AT>gmail.com


Žádné komentáře:

Okomentovat