středa 7. června 2017

54mm - francouzský maršál s orlem

Ahoj všem příznivcům mini - skulptingu :)


Další hotovou figurkou je francouzský maršál s orlem (bez praporu, ten nebyl součástí zadání). Opět vytvářeno v jednoduchém toysoldiers stylu ve velikosti 54mm.

Materiál Bees Putty (základ figurky z drátu pokrytého Magic Sculpem)


Kompletní prezentaci s fotografiemi ze všech úhlů najdete opět na mém blogu :

 https://borek-sculpts.blogspot.cz/2017/06/french-marshal-with-eagle-francouzsky.html



Hezký den všem

             Borek

 Hotová figurka, ...


...také nějaké WIP foto, ...


 
...a 360° video :)

 

2 komentáře:

  1. Přiznám se, že jsem figurky z napoleonských válek docela přehlížel. Ale díky Tobě jsem změnil názor. Sice mám na to téma málo publikací a dalších pramenů, které jsou pro jejich správné namalování potřeba, jenže na druhou stranu je ta doba potřebná k nalezení konkrétního podkladu vyvážená tím, že ty figurky jsou opravdu zajímavé. A i hezky udělané. Snad se někdy dočkám i První republiky. A četníků.... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už brzy. Tohle je ještě pro Toy Soldiers sérii, ale už je na spadnutí resinová série pro malíře. A ano, figurky z dob Napoleonských válek jsou zajímavé i tím obrovským objemem typů různých uniforem, které jsou mnohdy hodně zajímavé. Napoleonská doba vlastně stála u zrodu mého zájmu o historické figurky, konkrétně to byly papírové figurky z bitvy u Slavkova, které pro ABC namaloval akademický malíř Karel Toman. Pak už jsem byl ztracen, nebylo cesty zpět :)

    OdpovědětVymazat