pátek 26. února 2016

Co je v krabici - MG-14 parabellum gun 1:32


V řadě Eduard Brassin jsou vydávány doplňky pro plastikové modely, nejčastěji letadla. Mezi ně patří i kulomet MG-14 Parabellum (632 070). Kulomet je zpracován poměrně dobře, je čistě odlitý, na leptech je vidět, že firma Eduard má s výrobou leptů dlouholeté zkušenosti a není jim co vytknout. 

Díky svému měřítku (1/32, tedy 54 mm) je právě tento kulomet  skvělým doplňkem pro budoucí figuru sci-fi bojovnice v měřítku 1/24. Tedy to je momentální představa jarního modelovacího projektu. 

Pozn.: Součástí modelu tohoto kulometu nejsou samotné hlavně, které se musejí doplnit z vlastních zdrojů. To ovšem nepovažuji za nedostatek, ale spíše za drobnou nepříjemnost. Jak se s kulometem pracuje, jak se sestavuje, již brzy sami uvidíte. Dnes jen rychlé video 'co je v krabici'.



In the Brassin accesories range by Eduard Models we can find many high quality resin (complemented with etched metal parts) parts namely for plastic kits. However it is suitable not even for it. We can use it for our own projects such as ... well, come back in the upcoming weeks to see it yourselves. Today just take a look at 'What Is in the Box'.... ;-)  


Kde koupit / Where to buy

Eduard BRASSIN MG-14 Parabellum WW1 Gun

Žádné komentáře:

Okomentovat