úterý 7. října 2014

offo a obraz (offo & painting)

Ne tedy, že by se offo dal na malování. Tedy pravda je, že jsem se ho na to neptal, ale v tomto případě názvem tohoto příspěvku narážím na bustu rakouského vojáka ze sedmnáctého století, jehož offo zpodobnil na své poslední bustě. Vedle skvěle odvedené práce se jedná také o více než zajímavý výběr námětu. Zajímavější o to více, že producentem této busty je americká firma United Empire Miniatures. Pokud si však prohlédneme produkty této firmy pozorněji, zjistíme, že si vybírají pro své busty a figurky zajímavé náměty zobrazující historické osobnosti a postavy z celého světa. Nejinak je tomu i v tomto případě. 

Busta je dokončena z 90%, ovšem již nyní bych řekl, že se jedná o další úspěch. Měřítko busty je 1/9.

Poprvé jste se s firmou United Empire Miniatures mohli seznámit na tomto blogu u newyorského granátníka z americké války za nezávislost a (díky Palo za upozornění) příslušníka německého Volkssturmu

This 1/9 bust is another bust offo is sculpting for an american company United Empire Miniatures. An Austrian soldier is pouring the wine on the oil painting. I believe offo has captured the same atmosphere of this moment very well.   

The bust is almost done (about 90%) and I think it's another great (and very new) bust on the market.

Žádné komentáře:

Okomentovat