úterý 6. října 2015

Co je v krabici - Retro SF Un-dead Bride




S filmovými licencemi je to všelijak. Soudě podle názvu této busty, která se ke mně po zakoupení dostávala více než rok (ale to si nestěžuji, jen konstatuji),  se o licencovanou bustu nejedná. Snad je to i dobře, protože kdyby se měla jmenovat 'Corpse Bride', asi by nikdy nespatřila světlo světa. Přitom by to byla škoda, protože už kvůli připomínce na film 'Nemrtvá nevěsta' Tima Burtona, je fajn mít podobnou věc doma. No nebo ji i někomu namalovat třeba jako pozornost. 

I am not sure how complicated it is with any 'movie license' - OK, it must be very, very hard -  but sometimes you can buy something what looks like something you know  but it has got different name. Like this lovely little bust. If you buy it, you can paint not just an ordinary bride but the Corpse Bride herself. It may reminds you - when painted - a great movie 'Tim Burton's Corpse Bride' on your TV set or you just can paint it as a gift for someone. It's on you.


Tato relativně malá busta (cca 76 mm) je odlitá velmi čistě ze světle šedého resinu.  Žádnou dělící rovinu jsem na ní nenalezl, stejně jako jakékoli místo, kde bych ji měl začistit. Velkou výhodou je i to, že se jedná o jediný kus a proto jediné, co musíme udělat, je namalovat ji. Úroveň detailů je velmi dobrá a vzhledem k předloze zcela odpovídá. Pokud bych měl něco vytknout, pak jen to, mohl mít jinak zpracované řasy. Přeci jen působí dojmem, že ji zaskočila kost (vlastní?) v krku a že se dusí. Zkrátka musí se držet obrázku na krabičce. Je to jen drobný detail. Jinak jsem na bustě nenalezl nic závadného. 

This one-piece bust is about 76mm tall and is casted with light-grey resin. There is nothing wrong with it. I like all its details. The only one mistake I found - well it may be just my impression - is her eyebrows because you have to follow the image on the box to keep her expression. On the other way if it seems good to you, you just can paint it and make no worries about it.




Kde koupit / Where to buy

Žádné komentáře:

Okomentovat